Webdesign + Branding voor Up2Date Keukens

Client

Up2Date Keukens

Services

Website Design / Branding

Date

oktober 4, 2022

Website design Up2Date Keukens
Up2Date brandbook horizontaal
arrow-left
arrow

WERKZAAMHEDEN

Het keukenbedrijf Up2Date Keukens is ruim 30 jaar actief in de keukenwereld. Ondertussen heeft de organisatie duizenden kwalitatieve en hoogwaardige keukens gerealiseerd. Up2Date een gevestigd bedrijf in de keukenwereld. Ondanks deze succesvolle jaren is de website en 'het merk' achter gebleven. De huisstijl en website pasten niet meer bij de producten en diensten. Daarom hebben wij de afgelopen tijd geholpen met de volgende punten:

  • Rebranding
  • Creatie logo + huisstijl
  • Ontwikkeling website
  • Online Marketing

NIEUWE HUISSTIJL

Om de communicatiemiddelen van Up2Date keukens een nieuw leven in te blazen hebben we een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Met de nieuwe huisstijl straalt het bedrijf luxe en professionaliteit uit. Deze huisstijl is doorgevoerd op de nieuwe website, maar is ook terug te vinden op de bedrijfskleding, flyers, banners en andere uitingen. De richtlijnen voor het gebruik van de huisstijl zijn vastgelegd in het brandbook (onderstaand te zien).

RESULTS

Ondertussen staat de nieuwe website een halfjaar live en mogen we trots zijn op de resultaten. Door middel van een professionele website, geoptimaliseerd voor mobiele weergaven, hebben wij het aantal website bezoekers flink weten te verhogen. Daarnaast hebben wij door middel van SEO de website geoptimaliseerd voor Google. 

  • Diverse landingspagina's
  • Keyword research
  • Afbeeldingen optimaliseren

STIJGING WEBSITE BEZOEKERS

463%

MAANDELIJKSE BEZOEKERS

2500

NIEUWE AANVRAGEN

73

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Fortune Agency werkt snel en resultaatgericht; een klein bureau met een getalenteerd jong team!

Armeen Artien

Directeur, Aannemersbedrijf Artien

Prachtige website laten bouwen die al snel klaar was voor gebruik. Erg blij met het resultaat en de vindbaarheid. Klasse!

Carlo Willemse

Directeur, Willemse Onderhoudsbedrijf

00 / 00