Webdesign voor Zelus Customs

Client

Zelus Customs

Services

Design & Development

Date

augustus 3, 2023

Zelus 1

OVER ZELUS CUSTOMS

Bij Fortune Agency streven we naar het leveren van hoogwaardige webdesign-oplossingen die onze klanten helpen om hun online aanwezigheid te versterken en hun bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Het project voor Zelus Customs was daarop geen uitzondering.

Voor Zelus Customs, een opkomende onderneming gespecialiseerd automotive customization, wilden we een web-ervaring creëren die de unieke creativiteit van hun producten weerspiegelt. Ons team stak de handen uit de mouwen om een website te ontwerpen die niet alleen visueel verbluffend was, maar ook naadloos en intuïtief is in gebruik. Wij hebben voor hen de volgende werkzaamheden verricht:
  • Webdesign
  • Webdevelopment
  • Keyword onderzoek
  • SEO-teksten

WERKWIJZE

Het eerste aspect waar we ons op richtten, was het ontwerp van de website. We wilden een esthetiek creëren die de luxe en het vakmanschap van Zelus Customs benadrukt. Door gebruik te maken van elegante typografie, prachtige afbeeldingen en een kleurenpalet dat klasse en verfijning uitstraalt, slaagden we erin om de merkidentiteit van Zelus Customs op een indrukwekkende manier te vertalen naar een digitale omgeving.

Daarnaast wilden we de gebruikerservaring optimaliseren om ervoor te zorgen dat potentiële klanten gemakkelijk door de website konden navigeren en moeiteloos informatie konden vinden. We implementeerden een intuïtieve navigatiestructuur en plaatsten prominente call-to-action knoppen om het conversiepercentage te verhogen. Het resultaat was een vlotte en aangename gebruikerservaring die het mogelijk maakte om de diensten te ontdekken met slechts enkele klikken.
Zelus 3

RESULTS

We zijn enorm trots op het resultaat voor Zelus Customs en zijn dankbaar voor de samenwerking met deze opwindende organisatie. Bekijk de nieuwe website hier.

Bij Fortune Agency geloven we dat elk project een kans is om iets buitengewoons te creëren, en we streven er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Neem gerust een kijkje op onze projectpagina en ontdek meer van onze succesverhalen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner om uw merk naar nieuwe hoogten te brengen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om uw volgende webdesign-project tot een groot succes te maken!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Fortune Agency werkt snel en resultaatgericht; een klein bureau met een getalenteerd jong team!

Armeen Artien

Directeur, Aannemersbedrijf Artien

Prachtige website laten bouwen die al snel klaar was voor gebruik. Erg blij met het resultaat en de vindbaarheid. Klasse!

Carlo Willemse

Directeur, Willemse Onderhoudsbedrijf

00 / 00