Zoekmachine optimalisatie voor restaurant Met Sabor

Client

Restaurant Met Sabor

Services

Zoekmachine Optimalisatie

Date

maart 10, 2023

SEO haarlem
Restaurant Met Sabor
Restaurant Met Sabor 2
arrow-left
arrow

OVER MET SABOR

Met Sabor is een relatief nieuw  restaurant gevestigd in Met Hotel in Amsterdam West. Het restaurant heeft een geweldige sfeer en is de perfecte plek als je op zoek bent naar een heerlijke koffie, een gezond ontbijt, lunch, borrel of een lekker diner. Aangezien de website niet heel lang online staat is het belangrijk voor Met Sabor om gevonden te worden in Google. Dit hebben wij dan ook voor het restaurant geregeld. 

  • Website oprimalisatie
  • Keyword onderzoek
  • SEO-teksten
  • Aanmaken landingspagina's

WERKWIJZE

Als eerste stap hebben we de navigatie van de website verbeterd, zodat bezoekers gemakkelijk door de verschillende categorieën van producten konden bladeren. We hebben ook de zoekfunctie verbeterd, zodat klanten specifieke producten gemakkelijker konden vinden.

 

Om de conversie te stimuleren, hebben we ook het reserveringsproces vereenvoudigd. Gasten kunnen nu gemakkelijk reserveren voor een lunch of diner bij Met Sabor.

 

Als laatste hebben we de website geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat klanten Met Sabor gemakkelijker kunnen vinden in zoekopdrachten. We hebben SEO-technieken toegepast om de website beter te laten ranken in de zoekresultaten en hebben ook gezorgd voor duidelijke, relevante meta-informatie om bezoekers te informeren over de inhoud van de pagina's.

RESULTS

Dankzij deze optimalisaties heeft Met Sabor een aanzienlijke stijging van hun online reserveringen en verkeer op hun website gezien. Onze opdrachtgever was erg blij met het resultaat en wij zijn trots op het werk dat we hebben geleverd.

STIJGING WEBSITE BEZOEKERS

363%

MAANDELIJKSE BEZOEKERS

van ± 150
naar 2900+

AANTAL PAGINA'S IN TOP 10
VAN GOOGLE

5

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Fortune Agency werkt snel en resultaatgericht; een klein bureau met een getalenteerd jong team!

Armeen Artien

Directeur, Aannemersbedrijf Artien

Prachtige website laten bouwen die al snel klaar was voor gebruik. Erg blij met het resultaat en de vindbaarheid. Klasse!

Carlo Willemse

Directeur, Willemse Onderhoudsbedrijf

00 / 00