Over ons

Wij helpen ondernemers aan meer klanten door een strategische online marketing aanpak. Dé aanpak die klanten oplevert en jouw bedrijf te laten groeien.

Wij zijn jouw bureau, gespecialiseerd op het gebied van online marketing. Met de focus op zowel quick wins als langetermijngroei zorgen wij voor jouw online succes.

Werkwijze

Bij Fortune Agency werken we op kleine schaal met een team van experts dat perfect op elkaar is ingespeeld. We stellen ons graag aan je voor zodat je weet met wie je werkt. Het contact met jou als klant blijft dankzij de kleinschaligheid altijd persoonlijk en optimaal gefocust op jouw doelstellingen.

Online Marketing Agency

ONZE MISSIE

Wij zijn Fortune Agency, opgericht in 2017, een creatief bureau gevestigd in de Cruquius. Wij zijn marketeers, creatievelingen en webdesigners. Wij creëren graag visuele boodschappen die mensen enthousiast maken. We willen deel uitmaken van deze hectische wereld en helpen het te maken tot een betere plek. Door creatieve campagnes te bedenken bereiken we de juiste mensen.

PERSOONLIJK EN FLEXIBEL

Samen komen we verder dan alleen. Daarom werken we graag in nauw contact met jouw team. Dankzij onze persoonlijke aanpak ken je iedereen die met, en voor jou werkt. Onze doelstelling is om samen te groeien.

 

Zeker nu, is het belangrijk om flexibel te zijn en snel te kunnen schakelen. Wij denken graag met je mee.

Samenwerken?

Ons team

Ons team is altijd op zoek naar originele ideeën en oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Sam Fortuin
Founder / Marketing Consultant
Denzel van Lent
Videographer / Content Creator
Fabian Stappers
Web Developer / Designer
Fortune Agency werkt snel en resultaatgericht; een klein bureau met een getalenteerd jong team!

Armeen Artien

Directeur, Aannemersbedrijf Artien

Prachtige website laten bouwen die al snel klaar was voor gebruik. Erg blij met het resultaat en de vindbaarheid. Klasse!

Carlo Willemse

Directeur, Willemse Onderhoudsbedrijf

00 / 00